we hope that the translation has been done as correctly as possible .... the original text is written in Italian
напомињемо да не желимо да се научи ништа никоме , јер смо мипрви који мора да научи у животу и у раду .....
напомињемо да не желимо да се научи ништа никоме , јер смо мипрви који мора да научи у животу и у раду .....
радимо са нашим личним запажањима , ће бити добро или лоше .... време ће рећи
бити у демократској држави ... можда изгледа прикладно да напише шта ми мислимо / верујемо
хвала
тражимо локални менаџмент Каталоније у Барселони и да отвори италијански ресторан / Интернатионал , са разним стварима и произведених код нас у кући , нашим ценама , итд , итд
међутим ,
остаје чињеница да
Ако је било која особа / компанија са много више расположивог прихода .... од нас жели да оствари у својој земљи или на неком другом месту , тако нешто ,ресторан или једнако наш начин посматрања .... са стручњацима попут нас .... ( ми смо увек на располагању сваком тесту, интервјуа ... ) и желите да се у свом раду
и стави све по вишим ценама, или више , веома важним клијентима , елита , а разликује много од наше тачке гледишта
ми смо спремни да слушају
Ако желите , ми смо већ припремили мени са милионима и милионима наравно сви различити .....
можемо да имамо тај огроман број , јер имамо оно што ми зовемомени да се окрену
иметод је једноставан .... али није за свакога , у италијанским примисс ....
пример
у Италији и широм света ,болоњезе сос иде добро за тестенине, пице и уместо за право ?
Барселона многи већ радимо ...
јерболоњезе сос није присутан у сваком брускете ? ?
забрањено је ? је отровна ? ?
предлажемо било где на болоњезе сос
они који желе да се може јести у
предјело , тестенина , пизза , риба .... поврће , салате , итд , итд
ми не намећу понуду , за оне који воле на било који начин , дајемо
Зато смо добили милионе јела су сви различити , а ми не би требало да мења мени с времена на време
јеклијент који нам говори да жели , ако жели лимуна и павлаку ... дајемо
ко ће да једе било где , не би требало да има проблем види као Марсовац ( што се често дешава у Италији .. ) ако којим случајем узме пицу са туњевином и салама , или са месом креће , итд, итд
или ако желите у пица сосом заказаној за паста карбонара или друга врста ....
у Италији , ако неко пита то , било је лудо , или глуп
уместо тога мислимо да
свако једе оно што жели , и меша са хране коју желите , не рачунајући никоме
на крају , важно је да се плаћа , а ви ћете бити задовољни ..... све остало нас не занима
за ово
смо припремили јела , а не по веома ниској цени , и лако да спроведе , да се праве и аутентичне италијанске начин , а не
са отпадом близу нуле , јер све што га ставите у свему , и за све ово заврши брзо , а не бацајте ништа
да ли је неко заинтересован да нас обавестите
хвала
Поздрав свима
видели смо преко интернета мени и цене разних италијанских ресторана , а не у Барселони , ресторани нису искључиви и не до центра града , али ресторани Мид , у области средњег значаја , и дошли смо до закључка ... ( знамо да постоје многе хиљаде ресторана .... смо видели неколико десетина њих , надамо се да смо видели оне који спадају у правом просека цена у Барселони , онда многи нису написао цену од онога што продају или .... заборавили су да пишу .... или можда они мисле да не дај му да има срчани напад на оне који читају различите цене , или другим списима .... )
Наш закључак је рекао ( без жеље да научи ништа никоме , илипретпоставка да варира , или други негативни ... )
као и свуда у Италији и свету ... мени многих ресторана је веома ограничен у избору , из различитих разлога , а цене ... не причам о .... знамо колико кошта месечно одржавање ресторан , али ми такође знамо колико хране која се прерађује , а потом продају ....
Уместо тога,
можемо направити огроман супер мени са избором свих , са толико креме и сосови (такође врло јефтин ) који у комбинацији са паметно променити укус хране ... Од брускете за рибе .... и по смешним ценама за Барселону , а не само ... , а са великом вероватноћом да су способни да раде , и много ..... барем верујемо / надамо / надамо се ...
узимајући у обзир да
цене сировина (брашно , млеко , јаја , поврће , месо , воће , итд , итд ) једнака је Италију ... и не мислим тако , да је , генерално цене ће бити сигурно мањи , јер су многе ствари које смо Италијани Ја такође увоз из Шпаније ....
онда
закупнине просторија изгледа да нам смешно .... у Палерму ( Сицилија ) где живе , на пример , што је мање од нуле Барселона , колико је важан град / Интерназионале ..... И цене просечне станарине су више него дупло / Трипле .... изнајмио 100 квадратних метара у не - централним областима плаћате 1300/ 1600 евра уп .... овде од вас са ова бројка је много већа изнајмљеним просторијама или у подручјима готово фино .... и на сваки начин су људи који врти у Барселони у односу на Палермо изгледа да постоји знатно већа .... и троше новац у%
сигурно другачије ...
онда
порези , таксе, итд , итд да ћете платити у Шпанији , Барселона, итд, итд, ће бити изузетно нижи .... управочињеница да сте само федералисти и добију дозволу да отвори ресторан у Италији , .... се може упоредити са добитак на лотоу .... или готово , х због етатистичке бирократије италијанског ....
онда
туризам који ц је у Барселони , ми не знамо је колико хиљада пута већа од нашег града .... Палермо и зашто Ц је питање већег новца на свим нивоима ... чак и за ..... ресторани ... бар се надам
Након свих ових разматрања , и други , ми смо дошли до овог закључка
можемо да вам продају комплетан ручак или вечеру на италијанском и да је са 3 курса , на 10 / 13 евра, уздобар квалитет / цена , и да то чине у теорији би требало да прода ... неколико стотина плоче хране дневно , уз међусобно корист за обе Динерс, како за менаџере ресторана ... то смо ми ....
ово цена коју ће примењивати и за ручак и вечеру , радним данима, празници, итд , итд не изгледа фер даиста храна кошта цену за ручак , и још много тога за вечеру на пример ... ..... јер сам купити мобилни телефон ,цена . да , сваки пут кад сам ја купујем плаћају исти износ
онда
Наравно , ако желимо можемо продати важне ствари (кавијар , остриге, шампањац , јастог, сир и фино француски , итд, итд ) .....значајна износа, од 50 / 100 и више евра по особи , али тамо иде да једе на тим местима ? ?
ко има паре ....
Берлускони , Тед Тарнер ,региина Д Енглеска , Схакира, Мигуел Босе , који је такођемало италијански .... и остали .....
и остали ?
гледају ?
могуће је да самобогати могу да добро једу , а други не ?
желимо да створимо популаран ресторан, где су и они који нису богати , асредња класа , ибогати , они могу / желе да дођу код нас , чак и заправо квалитет / цена хране , услуга , итд, итд
имамо оваква места већ постоје , уопште , у насељима у којима постоје милионери .... од радника до оних који имајуновац често се не стиди да стане да једе на страни која јерадник , или незапослени , јер много Људи идите тамо где вам добро једу и троше мање могуће , они су богати или нормални ...
.................................................. .......................
онда као што је поменуто
наш мени италијански у Италији , углавном обезбеђује 3 главна јела , стартер ,први ( тј. , тестенина или пиринач , итд , итд )други ( тј. , риба или месо , итд , итд ) , онда постоји исир , воће , итд , итд
пажња , хајде да причамо о деловима који су направљени у Италији , тачније у јужној Италији , где су делови у изобиљу .... не као неки јадни у свим деловима света , укључујући Италију .... радили смо у Италији / еуропе знате / Видели смо много позитивних и негативних ствари у угоститељству уопште , бар са наше тачке гледишта ....
како је рекао , склони смо посебно на супстанце , да се формира мали
у многим ресторанима
пажња се посвећује посебно у кореографији јело ... код нас , нарочито у јужној Италији је поштеђен суштину ... Количина и квалитет .... и мало кореографији нас .... морамо заситити једење стомак , не само ако се угоди оку .... онда наша кухиња и све остало .... нашим будућим купцимаодлука
нас
То постижемо по овим ценама , са нашим искуством, знањем, и мудрости у руковању храну ....
да прода што је на овим ценама како за ручак и вечеру ... у многим местима , посебно у иностранству , они чине цену за ручак , други ( много већи ) за вечеру .... у јужној Италији који сања тако да је ово Понављам који сања да радиш .... инцедиано одмах .... цом јересторан ? цена хране повећава и смањује у вечерњим сатима дана ?
цена од курсева мора бити јединствена ( ручак , вечера , итд , итд ) за озбиљност ресторана , можда у неким периодима мења нешто , или урадите промоцију , итд, итд , али само у одређено време
као што је поменуто горе , можемо продати у Барселони и на целом свету ... можда ...
јасно купују храну на велико , продају на мало не ....
просечна стартер , цена 2 / 3 , 5 ЕУР
са разним стварима са поврћем , месо, риба, јаја, малих пица, ствари типичне јужне Италије и италијанског , Европе , итд, итд
Делови из 200 / 300 грама и још много тога ...
тестенине , било који тип , направљен свеж код нас , да се јаје или не , са адјунцтионс поврћа , итд, итд или не, или пшеницу , итд, итд на хиљаде зачини
избор , уз месо , риба , поврће , месо , итд, итд , пуњена паста тип , лазање, канелони , тортелини , равиоле , или Царбонара , итд , итд
3 / 4 , 5 ЕУР
навише То јест, порције 200 / 300 грама
друго, да је , месо ( телетина , говедина , пилетина , ћуретина , свињетина , итд , итд ) , пица , риба , итд , итд са хиљадама различитих зачини , кување и разне технике ( италијански и страни )
4 / 5 , 5 ЕУР
Делови из 200 / 300 грама и више ... наравно за рибе морате да видите локалне цене .... али увек ће битидобар квалитет / цена преззо ... Аббиамо види у неким менијима за цод .... .аллуцинанти....12/18 € ...... имамо ЦОД обалу 6 / 8 евра по килограму малопродаји, колико кошта на велико ? .... онда има 3 / 4 порције са фунту .....
можемо продати ( акоје ценаиста Италије ) 4 / 5, 5 евра највише .... са хиљаду различитих прелива ....
и други, као што су пецива , воћа, итд, итд по ценама знатно нижим од просечних цена у Барселони , а не само зато што посао не кошта разлике тако висок ... 10 + пута .... и то једобитак који примењују многе угоститељи свуда ..
видим да постоје различите цене у Барселони, изгледа немогуће да уради шта је
али будите свесни да
као што пише у нашим другим огласима ,храна не кошта много , који схвата да тражи много .... да прода то исправно или не ... али ми смо задовољни да зараде оно што је добро за нас , то је 3 / 4 пута реална цена хране не ради .... или 2 / 3 или тако евра по служењу другима ... ми желимо да зарадите 10 пута више и више смо скромни и скроман и ..... ..... у ово време кризе , ми више волимо да зараде оно што верујемо право .... иизнос продаје , не на луксуз просторије , односнопрезентација хране или других неважно .... по нашем мишљењу
и добија 2 / 3 евра по посуду поред реална цена хране , као што је продаја 250/350 или више у дан , отворен од 9 до 24 и више , јасно отрцаној ... , да би 1000евра више дан добитак , онда укључују пиће , разни ствари италијански и нереализовани између ручка и вечере (пиће кажу у Италији ) , узети начин ... а посебно пице, итд, итд, левандоци све трошкове , укључујући наша цена , као и радници , плате запослених , закуп просторија , итд , итд изгледа да су неки 150 / 250 € и више остати у џепу мрежу .... к 30 данамесечно или тако ..... можда можете да живите са овим износа нето добитка као власници ресторана ( осим као што је наведено на плату која ће се као радници ) ... чак у Барселони ........
а то је немогуће доћи до те цифре Тутт други , имају на располагању неки град у економским превирањима како би то могло да буде Барселона ....... ..... можете доћи до много веће износе ..... узимајући у обзир минималне трошкове разноврсност хране која се продаје широм света , као што су тестенине, пице , итд , итд
пример , просечна цена
обичан пица у Италији обали личне трошкове , односно брашно , квасац , вода , уље , парадајз , моцарела , итд , итд није врхунског квалитета , али не лош квалитет ( без плаћања станарине , струје , пореза , итд, итд) највише 0,80 / 0,90 центи .... Ако продајете 3,5 / 4 евра не изгледа као скуп цену .... или премало .... потребно је добит од 400% Продао сам га ........ можда сам 200 / 300 на дан .......
и ми знамо / желимо да урадимо све .... Италијански са дозом оригиналности , или ако желите ....
ми смо , на пример,
у целини , видимо да овде у Барселони обали Дејзи 1 6 / 8 ..... € до 11 € ..... да нам се чинизаиста трошкова спопоситато .... и онда морате да видите како се то ради . .... смо рођени и живе у Италији и стварно знамо различите технике за кување хране у најбољем случају, да је , усрдачно и светлост , нарочито наше кухиње .... тј пасте , пице , месо , риба , поврће , итд , итд
на крају , желимо да зараде на количину / квалитет продате робе , уз добар квалитет / цена
за то , ми смо
ресторани / барови / пицерије, итд , итд у Барселони и управљању широм покрајине, вероватно у учешћу власникаресторана / или локални , или чак који има велики ресторан , а желели бисте да меттергли такође , део везан за италијанске кухиње / међународних цлассиц иновације (на захтев )
приступачан човек .... где многи могу да приуште да једу сваки ( или скоро ) све , и на тај начин добија сав квалитет / квантитет
а ми нисмо сами у Италији и свету .....
објављују различите летке који раде у Палерму су цене хране , само су неки од начина преузимања , нема ресторана , али узимајући у обзир све трошкове који су већи уопште у Италији , можемо одговорити на скоро исте цене , укључујући службу ресторан , да је , о трошку конобара , Сеат , чишћење прибор за јело , итд , итд
цитирам оно што је од локалног легендарни и добро познат у граду Палерму .....
У Нину баллерину ........
Он продаје само- сервис , који ће се на целу ствар , а ви седите и једете .....
тесто , како у продаји било , више десетина ...
2 , понављам 2 €
.................................................
" други ", који је ,јело од меса , поврћа , рибе , итд , итд , неколико десетина ....
3 , понављам 3 €
.................................................. ...
избор између 10 и пице задруге , на захтев дају осталих произвођача разних укуса ( 4 врсте сира , хировит, Цалзоне , итд, итд ) све је са правом италијанском методом , односно индиректног тесто ..... Висока сварљивост
3 , понављам 3 €
.................................................. ....
полапилетина на жару
3,20 € 3,20 поновите са 2 прилозима веома богата
.................................................. ..........
Све италијанска кафа , еспресо
50 , понављам 50 центи
.................................................. .....
такође чини ствари које мало људи зна ван Палермо ( типични локални јела ) .... не из Сицилије и Италије ... хлеба са слезине , комади хлеба Ротиссерие, уштипци и крокети, сфинциуни , итд, итд
и још много тога , по ценама које низак квалитет и невероватна .... и добар / одличан и обилне
..........................................
је потпуно луд заиста чини више од ниске цене .... сваки дан има више хиљада клијената ... укључујући и мене .... и има 29 запослених ... ......
Неколико пута иде италијанске и стране телевизије да интервју ......... да види шта то ради ... и шта продаје ...
на крају победио у трци , у изазову на италијанској телевизији , Италија 2
добра храна скупа нису увек морају да знају како да је вешто манипулишу и реше за фер повратак .......
ми не желимо да се то уради .......
здраво
пс ) Напомињем да
у свим италијанских ресторана у Италији , а посебно у остатку света , морамо припремити 0 , ....
Италијански кување / регионалним / покрајинских / општинских / лоцал / етц , етц
Постоје десетине хиљада јела , добри и пре свега брзо и лако направити и економичан ....
да нико не припрема Више ... ( јела погрешно сматра сиромашним , али укусан . ) ... укључујући домове Италијана
упишите кувано месо, сос, шкембићи, цуфте , јетру, срце , зец, коза, итд , итд направљен 100.000 и више начина у различитим деловима Италије
ми такође желимо да постигнемо , а не само укусе ове изгубили предуго , и да је модеран свет је погрешно одбио
napominjemo da ne želimo da se nauči ništa nikome , jer smo miprvi koji mora da nauči u životu i u radu .....
radimo sa našim ličnim zapažanjima , će biti dobro ili loše .... vreme će reći
biti u demokratskoj državi ... možda izgleda prikladno da napiše šta mi mislimo / verujemo
hvala
tražimo lokalni menadžment Katalonije u Barseloni i da otvori italijanski restoran / International , sa raznim stvarima i proizvedenih kod nas u kući , našim cenama , itd , itd
međutim ,
ostaje činjenica da
Ako je bilo koja osoba / kompanija sa mnogo više raspoloživog prihoda .... od nas želi da ostvari u svojoj zemlji ili na nekom drugom mestu , tako nešto ,restoran ili jednako naš način posmatranja .... sa stručnjacima poput nas .... ( mi smo uvek na raspolaganju svakom testu, intervjua ... ) i želite da se u svom radu
i stavi sve po višim cenama, ili više , veoma važnim klijentima , elita , a razlikuje mnogo od naše tačke gledišta
mi smo spremni da slušaju
Ako želite , mi smo već pripremili meni sa milionima i milionima naravno svi različiti .....
možemo da imamo taj ogroman broj , jer imamo ono što mi zovemomeni da se okrenu
imetod je jednostavan .... ali nije za svakoga , u italijanskim primiss ....
primer
u Italiji i širom sveta ,bolonjeze sos ide dobro za testenine, pice i umesto za pravo ?
Barselona mnogi već radimo ...
jerbolonjeze sos nije prisutan u svakom bruskete ? ?
zabranjeno je ? je otrovna ? ?
predlažemo bilo gde na bolonjeze sos
oni koji žele da se može jesti u
predjelo , testenina , pizza , riba .... povrće , salate , itd , itd
mi ne nameću ponudu , za one koji vole na bilo koji način , dajemo
Zato smo dobili milione jela su svi različiti , a mi ne bi trebalo da menja meni s vremena na vreme
jeklijent koji nam govori da želi , ako želi limuna i pavlaku ... dajemo
ko će da jede bilo gde , ne bi trebalo da ima problem vidi kao Marsovac ( što se često dešava u Italiji .. ) ako kojim slučajem uzme picu sa tunjevinom i salama , ili sa mesom kreće , itd, itd
ili ako želite u pica sosom zakazanoj za pasta karbonara ili druga vrsta ....
u Italiji , ako neko pita to , bilo je ludo , ili glup
umesto toga mislimo da
svako jede ono što želi , i meša sa hrane koju želite , ne računajući nikome
na kraju , važno je da se plaća , a vi ćete biti zadovoljni ..... sve ostalo nas ne zanima
za ovo
smo pripremili jela , a ne po veoma niskoj ceni , i lako da sprovede , da se prave i autentične italijanske način , a ne
sa otpadom blizu nule , jer sve što ga stavite u svemu , i za sve ovo završi brzo , a ne bacajte ništa
da li je neko zainteresovan da nas obavestite
hvala
Pozdrav svima
videli smo preko interneta meni i cene raznih italijanskih restorana , a ne u Barseloni , restorani nisu isključivi i ne do centra grada , ali restorani Mid , u oblasti srednjeg značaja , i došli smo do zaključka ... ( znamo da postoje mnoge hiljade restorana .... smo videli nekoliko desetina njih , nadamo se da smo videli one koji spadaju u pravom proseka cena u Barseloni , onda mnogi nisu napisao cenu od onoga što prodaju ili .... zaboravili su da pišu .... ili možda oni misle da ne daj mu da ima srčani napad na one koji čitaju različite cene , ili drugim spisima .... )
Naš zaključak je rekao ( bez želje da nauči ništa nikome , ilipretpostavka da varira , ili drugi negativni ... )
kao i svuda u Italiji i svetu ... meni mnogih restorana je veoma ograničen u izboru , iz različitih razloga , a cene ... ne pričam o .... znamo koliko košta mesečno održavanje restoran , ali mi takođe znamo koliko hrane koja se prerađuje , a potom prodaju ....
Umesto toga,
možemo napraviti ogroman super meni sa izborom svih , sa toliko kreme i sosovi (takođe vrlo jeftin ) koji u kombinaciji sa pametno promeniti ukus hrane ... Od bruskete za ribe .... i po smešnim cenama za Barselonu , a ne samo ... , a sa velikom verovatnoćom da su sposobni da rade , i mnogo ..... barem verujemo / nadamo / nadamo se ...
uzimajući u obzir da
cene sirovina (brašno , mleko , jaja , povrće , meso , voće , itd , itd ) jednaka je Italiju ... i ne mislim tako , da je , generalno cene će biti sigurno manji , jer su mnoge stvari koje smo Italijani Ja takođe uvoz iz Španije ....
onda
zakupnine prostorija izgleda da nam smešno .... u Palermu ( Sicilija ) gde žive , na primer , što je manje od nule Barselona , koliko je važan grad / Internazionale ..... I cene prosečne stanarine su više nego duplo / Triple .... iznajmio 100 kvadratnih metara u ne - centralnim oblastima plaćate 1300/ 1600 evra up .... ovde od vas sa ova brojka je mnogo veća iznajmljenim prostorijama ili u područjima gotovo fino .... i na svaki način su ljudi koji vrti u Barseloni u odnosu na Palermo izgleda da postoji znatno veća .... i troše novac u%
sigurno drugačije ...
onda
porezi , takse, itd , itd da ćete platiti u Španiji , Barselona, itd, itd, će biti izuzetno niži .... upravočinjenica da ste samo federalisti i dobiju dozvolu da otvori restoran u Italiji , .... se može uporediti sa dobitak na lotou .... ili gotovo , h zbog etatističke birokratije italijanskog ....
onda
turizam koji c je u Barseloni , mi ne znamo je koliko hiljada puta veća od našeg grada .... Palermo i zašto C je pitanje većeg novca na svim nivoima ... čak i za ..... restorani ... bar se nadam
Nakon svih ovih razmatranja , i drugi , mi smo došli do ovog zaključka
možemo da vam prodaju kompletan ručak ili večeru na italijanskom i da je sa 3 kursa , na 10 / 13 evra, uzdobar kvalitet / cena , i da to čine u teoriji bi trebalo da proda ... nekoliko stotina ploče hrane dnevno , uz međusobno korist za obe Diners, kako za menadžere restorana ... to smo mi ....
ovo cena koju će primenjivati i za ručak i večeru , radnim danima, praznici, itd , itd ne izgleda fer daista hrana košta cenu za ručak , i još mnogo toga za večeru na primer ... ..... jer sam kupiti mobilni telefon ,cena . da , svaki put kad sam ja kupujem plaćaju isti iznos
onda
Naravno , ako želimo možemo prodati važne stvari (kavijar , ostrige, šampanjac , jastog, sir i fino francuski , itd, itd ) .....značajna iznosa, od 50 / 100 i više evra po osobi , ali tamo ide da jede na tim mestima ? ?
ko ima pare ....
Berluskoni , Ted Tarner ,regiina D Engleska , Shakira, Miguel Bose , koji je takođemalo italijanski .... i ostali .....
i ostali ?
gledaju ?
moguće je da samobogati mogu da dobro jedu , a drugi ne ?
želimo da stvorimo popularan restoran, gde su i oni koji nisu bogati , asrednja klasa , ibogati , oni mogu / žele da dođu kod nas , čak i zapravo kvalitet / cena hrane , usluga , itd, itd
imamo ovakva mesta već postoje , uopšte , u naseljima u kojima postoje milioneri .... od radnika do onih koji imajunovac često se ne stidi da stane da jede na strani koja jeradnik , ili nezaposleni , jer mnogo Ljudi idite tamo gde vam dobro jedu i troše manje moguće , oni su bogati ili normalni ...
.................................................. .......................
onda kao što je pomenuto
naš meni italijanski u Italiji , uglavnom obezbeđuje 3 glavna jela , starter ,prvi ( tj. , testenina ili pirinač , itd , itd )drugi ( tj. , riba ili meso , itd , itd ) , onda postoji isir , voće , itd , itd
pažnja , hajde da pričamo o delovima koji su napravljeni u Italiji , tačnije u južnoj Italiji , gde su delovi u izobilju .... ne kao neki jadni u svim delovima sveta , uključujući Italiju .... radili smo u Italiji / europe znate / Videli smo mnogo pozitivnih i negativnih stvari u ugostiteljstvu uopšte , bar sa naše tačke gledišta ....
kako je rekao , skloni smo posebno na supstance , da se formira mali
u mnogim restoranima
pažnja se posvećuje posebno u koreografiji jelo ... kod nas , naročito u južnoj Italiji je pošteđen suštinu ... Količina i kvalitet .... i malo koreografiji nas .... moramo zasititi jedenje stomak , ne samo ako se ugodi oku .... onda naša kuhinja i sve ostalo .... našim budućim kupcimaodluka
nas
To postižemo po ovim cenama , sa našim iskustvom, znanjem, i mudrosti u rukovanju hranu ....
da proda što je na ovim cenama kako za ručak i večeru ... u mnogim mestima , posebno u inostranstvu , oni čine cenu za ručak , drugi ( mnogo veći ) za večeru .... u južnoj Italiji koji sanja tako da je ovo Ponavljam koji sanja da radiš .... incediano odmah .... com jerestoran ? cena hrane povećava i smanjuje u večernjim satima dana ?
cena od kurseva mora biti jedinstvena ( ručak , večera , itd , itd ) za ozbiljnost restorana , možda u nekim periodima menja nešto , ili uradite promociju , itd, itd , ali samo u određeno vreme
kao što je pomenuto gore , možemo prodati u Barseloni i na celom svetu ... možda ...
jasno kupuju hranu na veliko , prodaju na malo ne ....
prosečna starter , cena 2 / 3 , 5 EUR
sa raznim stvarima sa povrćem , meso, riba, jaja, malih pica, stvari tipične južne Italije i italijanskog , Evrope , itd, itd
Delovi iz 200 / 300 grama i još mnogo toga ...
testenine , bilo koji tip , napravljen svež kod nas , da se jaje ili ne , sa adjunctions povrća , itd, itd ili ne, ili pšenicu , itd, itd na hiljade začini
izbor , uz meso , riba , povrće , meso , itd, itd , punjena pasta tip , lazanje, kaneloni , tortelini , raviole , ili Carbonara , itd , itd
3 / 4 , 5 EUR
naviše To jest, porcije 200 / 300 grama
drugo, da je , meso ( teletina , govedina , piletina , ćuretina , svinjetina , itd , itd ) , pica , riba , itd , itd sa hiljadama različitih začini , kuvanje i razne tehnike ( italijanski i strani )
4 / 5 , 5 EUR
Delovi iz 200 / 300 grama i više ... naravno za ribe morate da vidite lokalne cene .... ali uvek će bitidobar kvalitet / cena prezzo ... Abbiamo vidi u nekim menijima za cod .... .allucinanti....12/18 € ...... imamo COD obalu 6 / 8 evra po kilogramu maloprodaji, koliko košta na veliko ? .... onda ima 3 / 4 porcije sa funtu .....
možemo prodati ( akoje cenaista Italije ) 4 / 5, 5 evra najviše .... sa hiljadu različitih preliva ....
i drugi, kao što su peciva , voća, itd, itd po cenama znatno nižim od prosečnih cena u Barseloni , a ne samo zato što posao ne košta razlike tako visok ... 10 + puta .... i to jedobitak koji primenjuju mnoge ugostitelji svuda ..
vidim da postoje različite cene u Barseloni, izgleda nemoguće da uradi šta je
ali budite svesni da
kao što piše u našim drugim oglasima ,hrana ne košta mnogo , koji shvata da traži mnogo .... da proda to ispravno ili ne ... ali mi smo zadovoljni da zarade ono što je dobro za nas , to je 3 / 4 puta realna cena hrane ne radi .... ili 2 / 3 ili tako evra po služenju drugima ... mi želimo da zaradite 10 puta više i više smo skromni i skroman i ..... ..... u ovo vreme krize , mi više volimo da zarade ono što verujemo pravo .... iiznos prodaje , ne na luksuz prostorije , odnosnoprezentacija hrane ili drugih nevažno .... po našem mišljenju
i dobija 2 / 3 evra po posudu pored realna cena hrane , kao što je prodaja 250/350 ili više u dan , otvoren od 9 do 24 i više , jasno otrcanoj ... , da bi 1000evra više dan dobitak , onda uključuju piće , razni stvari italijanski i nerealizovani između ručka i večere (piće kažu u Italiji ) , uzeti način ... a posebno pice, itd, itd, levandoci sve troškove , uključujući naša cena , kao i radnici , plate zaposlenih , zakup prostorija , itd , itd izgleda da su neki 150 / 250 € i više ostati u džepu mrežu .... k 30 danamesečno ili tako ..... možda možete da živite sa ovim iznosa neto dobitka kao vlasnici restorana ( osim kao što je navedeno na platu koja će se kao radnici ) ... čak u Barseloni ........
a to je nemoguće doći do te cifre Tutt drugi , imaju na raspolaganju neki grad u ekonomskim previranjima kako bi to moglo da bude Barselona ....... ..... možete doći do mnogo veće iznose ..... uzimajući u obzir minimalne troškove raznovrsnost hrane koja se prodaje širom sveta , kao što su testenine, pice , itd , itd
primer , prosečna cena
običan pica u Italiji obali lične troškove , odnosno brašno , kvasac , voda , ulje , paradajz , mocarela , itd , itd nije vrhunskog kvaliteta , ali ne loš kvalitet ( bez plaćanja stanarine , struje , poreza , itd, itd) najviše 0,80 / 0,90 centi .... Ako prodajete 3,5 / 4 evra ne izgleda kao skup cenu .... ili premalo .... potrebno je dobit od 400% Prodao sam ga ........ možda sam 200 / 300 na dan .......
i mi znamo / želimo da uradimo sve .... Italijanski sa dozom originalnosti , ili ako želite ....
mi smo , na primer,
u celini , vidimo da ovde u Barseloni obali Dejzi 1 6 / 8 ..... € do 11 € ..... da nam se činizaista troškova spopositato .... i onda morate da vidite kako se to radi . .... smo rođeni i žive u Italiji i stvarno znamo različite tehnike za kuvanje hrane u najboljem slučaju, da je , usrdačno i svetlost , naročito naše kuhinje .... tj paste , pice , meso , riba , povrće , itd , itd
na kraju , želimo da zarade na količinu / kvalitet prodate robe , uz dobar kvalitet / cena
za to , mi smo
restorani / barovi / picerije, itd , itd u Barseloni i upravljanju širom pokrajine, verovatno u učešću vlasnikarestorana / ili lokalni , ili čak koji ima veliki restoran , a želeli biste da mettergli takođe , deo vezan za italijanske kuhinje / međunarodnih classic inovacije (na zahtev )
pristupačan čovek .... gde mnogi mogu da priušte da jedu svaki ( ili skoro ) sve , i na taj način dobija sav kvalitet / kvantitet
a mi nismo sami u Italiji i svetu .....
objavljuju različite letke koji rade u Palermu su cene hrane , samo su neki od načina preuzimanja , nema restorana , ali uzimajući u obzir sve troškove koji su veći uopšte u Italiji , možemo odgovoriti na skoro iste cene , uključujući službu restoran , da je , o trošku konobara , Seat , čišćenje pribor za jelo , itd , itd
citiram ono što je od lokalnog legendarni i dobro poznat u gradu Palermu .....
U Ninu ballerinu ........
On prodaje samo- servis , koji će se na celu stvar , a vi sedite i jedete .....
testo , kako u prodaji bilo , više desetina ...
2 , ponavljam 2 €
.................................................
" drugi ", koji je ,jelo od mesa , povrća , ribe , itd , itd , nekoliko desetina ....
3 , ponavljam 3 €
.................................................. ...
izbor između 10 i pice zadruge , na zahtev daju ostalih proizvođača raznih ukusa ( 4 vrste sira , hirovit, Calzone , itd, itd ) sve je sa pravom italijanskom metodom , odnosno indirektnog testo ..... Visoka svarljivost
3 , ponavljam 3 €
.................................................. ....
polapiletina na žaru
3,20 € 3,20 ponovite sa 2 prilozima veoma bogata
.................................................. ..........
Sve italijanska kafa , espreso
50 , ponavljam 50 centi
.................................................. .....
takođe čini stvari koje malo ljudi zna van Palermo ( tipični lokalni jela ) .... ne iz Sicilije i Italije ... hleba sa slezine , komadi hleba Rotisserie, uštipci i kroketi, sfinciuni , itd, itd
i još mnogo toga , po cenama koje nizak kvalitet i neverovatna .... i dobar / odličan i obilne
..........................................
je potpuno lud zaista čini više od niske cene .... svaki dan ima više hiljada klijenata ... uključujući i mene .... i ima 29 zaposlenih ... ......
Nekoliko puta ide italijanske i strane televizije da intervju ......... da vidi šta to radi ... i šta prodaje ...
na kraju pobedio u trci , u izazovu na italijanskoj televiziji , Italija 2
dobra hrana skupa nisu uvek moraju da znaju kako da je vešto manipulišu i reše za fer povratak .......
mi ne želimo da se to uradi .......
zdravo
ps ) Napominjem da
u svim italijanskih restorana u Italiji , a posebno u ostatku sveta , moramo pripremiti 0 , ....
Italijanski kuvanje / regionalnim / pokrajinskih / opštinskih / local / etc , etc
Postoje desetine hiljada jela , dobri i pre svega brzo i lako napraviti i ekonomičan ....
da niko ne priprema Više ... ( jela pogrešno smatra siromašnim , ali ukusan . ) ... uključujući domove Italijana
upišite kuvano meso, sos, škembići, cufte , jetru, srce , zec, koza, itd , itd napravljen 100.000 i više načina u različitim delovima Italije
mi takođe želimo da postignemo , a ne samo ukuse ove izgubili predugo , i da je moderan svet je pogrešno odbio
Nessun commento:
Posta un commento