sabato 14 settembre 2013

ישראל, ספרד, קטלוניה



we hope that the translation has been done as correctly as possible .... the original text is written in Italian



אנו מציינים כי אנחנו לא רוצים ללמד אף אחד שום דבר ..... כי אנחנוראשוןשצריכים ללמוד בחיים ובעבודה

אנחנו עושים עם התצפיות האישיות שלנו, יהיו נכונים או לא נכון .... זמן יגיד

להיות במדינה דמוקרטית ... אולי זה נראה לי מתאים לכתוב את מה שאנחנו חושבים / מאמינים

תודה

אנו מבקשים הנהלה מקומית בברצלונהוקטלוניה כדי לפתוחמסעדה / בינלאומית האיטלקית, עם דברים שונים גם המיוצרים על ידי אותנובבית,למחירים שלנו , וכו ', וכו'

עם זאת,

העובדה הוא כי

אם כל אדם / חברה עםהכנסה פנויה יותר .... הרבה מאתנו רוצה לממש בארצו או במקום אחר , משהו כזה ,מסעדה או שווה לדרך לראות .... עם מומחים כמונו שלנו .... ( אנו זמינים תמידלכל מבחן , ראיון ... )ורוצים לקחתבהעסקתו

ולשים את הכל במחירים גבוהים יותר , או יותר, ללקוחות חשובים מאוד , האליטה ,ושונים בהרבה מנקודת המבט שלנו

אנחנו מוכנים להקשיב

אם אתה רוצה, יש לנו כבר מוכןתפריט עם מיליון ומיליוני כמובן שכל שונים .....

יכול להיות לנו המספר העצום הזה , כי יש לנו מה שאנו מכניםתפריט לפנות

והשיטה היא פשוטה .... אבל לא לכולם,בprimiss האיטלקי ....

דוגמה

באיטליהוגם בעולם,הרוטב בולונז הולך טובלפסטה, פיצה ובמקוםלימין ? ? ?

ברצלונה שרבים כבר עושים ...

בגללהרוטב בולונז אינו נוכח בכל ברוסקטה ? ? ? ?

זה אסור ? ? ? הוא רעיל? ? ? ? ?

אנו מציעיםרוטב בולונז בכל מקום

מי שרוצה יכול לאכול ב

מנה ראשונה , פסטה , פיצה, דגים .... ירקות, סלטים , וכו ', וכו'

אנחנו לא כופים את ההצעה, למי שאוהבבכל דרך שהיא , אנחנו נותנים לי

מדוע אנחנו מקבלים מיליון מנות כולם שונים , ואנחנו לא צריכים לשנות את התפריט מעת לעת

הואלקוח שאומר לנו שהוא רוצה, אם הוא רוצה לימון ושמנת ... אנחנו נותנים לי

מי הולך לאכול בכל מקום , לא צריך להיותבעיה בכך שיראה כמומאדים ( שקורה לעתים קרובות באיטליה .. ) אם במקרה לקחת אתפיצה עם טונה ונקניק, או עם טווחי בשר , וכו ' , וכו'

או אם אתה רוצהברוטב פיצה מתוכנן לפסטה קרבונרה או סוג אחר ....

באיטליה , אם מישהו שואל את זה, זה היה מטורף, או טיפש

במקום שאנחנו חושבים ש

כולם אוכלים את מה שהוא רוצה,והתערבותה עם מזונות שאתם רוצים, בלי חשבון לאף אחד

בסופו של הדבר , חשובשמשלם ,ואתה תהיה מאושר ..... כל השאר לא אכפת לנו

בשביל זה

הכנתי מאכלים שונים ולא בעלות נמוכה מאוד , וקלים ליישום , לאופן איטלקי האמיתי ואותנטי , ולא

עם פסולת קרובה לאפס , כי כל מה שאנחנו לשים אותו בכל דבר , ועל כל זה מסתיים במהירות,ולא זורקים שום דבר

אם מישהו מעוניין ליידע אותנו

תודה





שלום לכולם

שראינו על פניתפריט באינטרנטוהמחירים של מסעדות איטלקיות שונות ולא בברצלונה, מסעדות לא באמצע מסעדות יוקרה ולא למרכז העיר , אך , באזורים בעלי חשיבות בינונית,והגענו למסקנה ... (אנחנו יודעים שיש אלפי רבים של מסעדות .... שראינוכמה עשרות מהם , ואנו מקווים שהוא ראה את אלה שנופליםבממוצע המחירים של ברצלונה ימין , ולאחר מכן רבים לא כתב את המחיר של מה שהם מוכרים .... או הם שכחו לכתוב .... או אולי הם חושבים שהם לא נותנים לו אתהתקף לב למי שקוראים את המחירים שונים, או כתבים אחרים .... )

מסקנתנו היא , אמרה ( בלי לרצות ללמד אף אחד שום דבר , או שיש ליהחזקה משתנה, או אחרת שלילי ... )

כמו בכל מקום באיטליה ובעולם ... התפריט של מסעדות רבות הוא מוגבל מאודבבחירה , מסיבות שונות , והמחירים ... לא מדברים על .... אנחנו יודעים כמה זה עולה לחודש כדי לשמור עלמסעדה, אבל אנחנו גם יודעים כמה אוכלשהוא מעובד ולאחר מכן נמכר ....

במקום זה אנחנו

אנחנו יכולים לעשות אתתפריט ענק סופר עם הבחירה של הכל, עם כל כך הרבה קרמים ורטבים ( גם זול מאוד ) אשר בשילוב עם חוכמה לשנות את הטעם של אוכל ...מברוסקטהלדגים .... ובמחירים מגוחכיםלברצלונהולא רק ... ,ועם סבירות גבוהה של להיות מסוגל לעבוד ,וגם הרבה ..... לפחות אנחנו מאמינים / מקווים / אנו מקווים ...

תוך לקיחה בחשבון כי

מחירי חומרי גלם ( קמח, חלב, ביצים, ירקות, בשר, פירות, וכו ', וכו') שווה לאיטליה ...ולא חושבים כל כך , כלומר, המחירים בדרך כלל יהיו בהחלט נמוכים יותר , שכן הרבה דברים שאנחנו איטלקים l גם לייבא מספרד ....

אז

דמי השכירות של חנות נראו לנו מגוחכת ....בפלרמו ( סיציליה ) שבו אנחנו מתגוררים , למשל , שהוא פחות מאפס ברצלונה, כמה חשוב עיר / אינטר ..... אני מחירי דמי שכירות ממוצעים הן יותר מכפול / משולש .... שכרה 100 מ"ר באזורים שאינם מרכזיים שאתה משלם על ידי 1300/1600 euro למעלה .... כאן ממך עם הדמות הזאת היא הרבה יותר גדולה מושכר או באזורים של כמעט בסדר .... ובכל אופן שבו אנשיםשמסתובבים בברצלונה בהשוואה לפאלרמו נראה שיש גבוהה באופן משמעותי ....ולהוציא כסףב%
בהחלט שונה ...

אז

מסים , אגרות, וכו ' , וכו' כי אתה משלםבספרד, ברצלונה , וכו ', וכו', יהיו מאוד נמוכים .... רק את העובדה שאתה רק הפדרליסטים .... ולקבל הרשאה לפתיחתמסעדה באיטליה, ניתן להשוותלזכייה בלוטו .... או כמעט , X בגלל הבירוקרטיה הממלכתית האיטלקית ....

אז

תיירותשג הוא בברצלונה, שאנחנו לא יודעים היא כמה גדולים פי אלףמהעיר שלנו .... פאלרמו ..... ולמה ג הוא עניין של מזומנים גדולים יותר בכל הרמות ... גם עבור מסעדות ... לפחות אנו מקווים

אחרי כל השיקולים האלה , ואחרים , יש לנו להגיע למסקנה זו

אנחנו יכולים למכור לךארוחת צהריים או ערב מלאבאיטלקי וכי הוא עם 3 קורסים , A 10/13 אירו, כאשרבאיכות טובה / מחיר , ואת עושה כל כך בתאוריה זה צריך למכור ... כמה מאה צלחות של אוכל ליום , עם רווח הדדילשני הסועדים , הן עבור מנהלי מסעדה ... זה אנחנו ....

המחיר הזה אהיה להגיש בקשה לארוחות צהריים וערב , בימי חול , חגים , וכו ', וכו' ..... זה לא נראה הוגןשאותו האוכל עולהמחיר לארוחת צהריים, ועוד הרבה יותר לארוחת ערב , למשל ... . כי אני קונהטלפון סלולרי,המחיר הוא, שכל פעם שאני קונה אני משלם את אותו הסכום

אז

אין ספק, אם אנחנו רוצים אנחנו יכולים למכור דברים חשובים ( קוויאר , צדפות , שמפניה , לובסטר, משובחות גבינות וצרפתיות , וכו ' , וכו' ) .....מחירים משמעותיים, בין 50 /100 ויותר הורה לאדם , אבל שם הולך לשם כדי לאכול במקומות האלה ? ? ? ?

שיש לוכסף ....

ברלוסקוני, טד טרנר,regiina ד אנגליה, שאקירה, מיגל בוס שהוא גם קצת איטלקי .... ועוד .....

ואחרים ? ? ?

צופים ? ? ?

זה אפשרי שרקעשיר יכול לאכול טוב,ואחרים לא ? ? ?

אנחנו רוצים ליצורמסעדה פופולרית , שבו הן אלה שאינם עשירים,והמעמד הבינוני ,ועשיר , הם יכולים / רוצים לבוא אלינו , גם על זכות איכות / מחיר שלאוכל , השירות, וכו 'וכו'

יש לנו מקומות כמו זה כבר קיימים , באופן כללי , בשכונות שבם יש המיליונרים ....מעובדים לאלה שיש להםהכסף לעתים קרובות הוא לא מתבייש לעמוד לאכול בצד של מי הוא עובד , או מובטל , כי הרבה אנשים ללכת לאן שאתה אוכל טובומבלה מעט ככל האפשר, הם עשירים או נורמלי ...

.................................................. .......................

אז כאמור

התפריט שלנו האיטלקי באיטליה , בדרך כלל מספק 3 מנות עיקריות,המתנע , הראשונה (כלומר , פסטה או אורז, וכו ', וכו' )שנייה (כלומר, דגים או בשר , וכו ', וכו' ), ואז יש גם את הגבינה , פירות, וכו 'וכו'

תשומת לב, בואו נדבר על מנות שנעשות באיטליה , באופן מדויק יותרבדרום איטליה , שבו החלקים נמצאים בשפע .... לא כמו איזה אומלל בכל חלקי העולם, כולל איטליה .... עבד באיטליה / אירופה אתה יודע / ראית הרבה דברים חיוביים ושליליים .... בעסקי המסעדות באופן כללי , לפחות מנקודת המבט שלנו

כאמור , אנו נוטים במיוחד לחומר, כדי ליצור מעט

במסעדות רבות

תשומת לב מוקדשת במיוחדלכוריאוגרפיה של המנה ... על ידינו בעיקר בדרום איטליה הוא חסכה את החומר ... כמות ואיכות ....וכוריאוגרפיה קטנה על ידינו .... אנחנו חייבים להשביע את אכילת הבטן, לא רק אם זה בבקשה לעין .... אז המטבח וכל דבר אחר .... ללקוחות העתידיים שלנוההחלטה שלנו

לנו

אנחנו יכולים להשיג את זה במחירים האלה , עם הניסיון שלנו , ידע וחוכמה בטיפולבמזון ....

למכור כאמור במחירים האלהלארוחות צהריים וערב ... במקומות רבים במיוחד בחו"ל , הם עושים אתמחיר לארוחת צהריים, אחר ( גבוהה בהרבה) לארוחת ערב .... בדרום איטליה שחולם לעשות את זה אני חוזר ואומר שחולם לעשות את זה .... incediano מייד .... com הואהמסעדה? ? ? עליית מחירי מזון וירידות בערבו של היום? ? ?

את המחיר של הקורסים חייב להיות ייחודי ( ארוחת צהריים, ארוחת ערב, וכו ', וכו' )לרצינות שלהמסעדה , אולי בתקופות מסוימות זה משנה משהו, או לעשות קידום מכירות, וכו ', וכו', אבל רק בזמנים מסוימים

כפי שהוזכר למעלה , אנחנו יכולים למכור בברצלונהובעולם כולו ... אולי ...

קנייתהמזון באופן ברורבמכירה סיטוני, לא הקמעונאי ....

ממוצע המתנע , מחיר 2/3 , 5 יורו

עם דברים שונים עם ירקות , בשר, דגים , ביצים , פיצות קטנות, דברים אופייניים לדרום איטליהושל איטלקי, אירופה, וכו ', וכו'

חלקיםמגרם 200/300 ועוד ...

פסטה, כל סוג , שנעשה על ידינו טרי ,לביצה או לא, עם adjunctions של ירקות , וכו ' , וכו' או לא, או חיטה , וכו ' , וכו'באלפי תבלינים

בחירה, עם בשר , דגים, ירקות , בשרים , וכו ' , וכו' , ממולאים סוג פסטה, לזניה, קנלוני , טורטליני, רביולי, או קרבונרה , וכו ', וכו'

3/4 , 5 יורו

כלפי מעלה , כלומר, את החלקים 200/300 גרם

השני , כלומר, בשר ( בשר עגל , בשר בקר, עוף, הודו , בשר חזיר , וכו ', וכו'), פיצה, דגים , וכו ', וכו' עם אלפי תבלינים שונים,וטכניקות בישול שונות (איטלקי וזר )

4/5 , 5 יורו

חלקיםמגרם 200/300 ועוד ... כמובןלדגים אתה צריך לראות מחירים מקומיים .... אבל תמיד יהיהבאיכות / מחיר טוב ... prezzo abbiamo ראה בתפריטים מסוימיםלבקלה .... .allucinanti....12/18 € ...... יש לנו את בקלה 6/8 euro החוף לק"ג הקמעונאי, כמה זה עולהלסיטונאי ? ? .... אז יש 3/4 מנות עםק"ג .....

אנחנו יכולים למכור ( אם העלות היא זהה של איטליה ) 4/5, 5 יורו לכל היותר .... עם אלף תוספות שונות ....

ואחרים , כגון מאפים, פירות , וכו ' , וכו' במחירים נמוכים בהרבה ממחירים הממוצעים של ברצלונה ולא רק בגלל עבודה זה לא עולההבדל כל כך גבוה ... 10 + פעמים .... וזהרווחשיחול רבים מסעדנים בכל מקום ..

רואה שיש מחירים שונים בברצלונה היה נראה בלתי אפשרי לעשות את מה

אבל להיות מודע לכך

כפי שנכתב במודעות האחרות שלנו,האוכל לא עולה הרבה , שמבין שהוא מבקשהרבה .... למכור אותו נכון או לא נכון ... אבל אנחנו תוכן כדי להרוויח את מה שנכון עבורנו , כלומר 3/4 פעמים העלות האמיתית של מזון לא עובדת .... או 2/3 או כך יורו לשרת אחר ... אנחנו רוצים להרוויח פי 10 יותר .....ואנחנו יותר צנועים ועניויםו..... בתקופה זו של משבר אנחנו מעדיפים להרוויח את מה שאנחנו מאמיניםנכון ....ואת כמות מכירות , ולא עלהמותרות שלהחדר, אוהמצגת של מזון או אחר לא חשוב .... לדעתנו

וצובר 2/3 הורה למנה חוץמהעלות האמיתית שלהמזון , אם אתה מוכר 250/350 או יותרביום, פתוח 9-24 ויותר , ברור שעושים את הסיבוב ... , 1000 על מנת להפוך את האירו יותר רווח יום , ולאחר מכן לכלול את המשקאות, שונים דברים איטלקיםולא ממומשים בין ארוחת צהריים לארוחת ערב (המשקה שאומרים באיטליה) , לקחת את הדרך ... ובעיקר פיצות , וכו ' , וכו', levandoci כל העלויות , כולל נראה העלות שלנו , כמו גם העובדים , משכורות לעובדים, שכר דירה החדר , וכו ', וכו' , כי חלק 150/250 € ועוד יישארו בכיס שלך נקי .... x 30 ימים בחודש או משהו כזה ..... אולי אתה יכול לחיות עם הסכום הזה של רווח נקיכבעלים של מסעדה (מלבד כאמור את השכרשייקח כפועלים ) ... אפילו בברצלונה ........

ואי אפשר להגיע לנתונים אלה ....... Tutt אחרת, שיש זמינהבעיר סערה כלכלית כפי שהוא עשוי להיות ברצלונה ..... אתה יכול להגיע למספרים גבוהים בהרבה ..... לוקח בחשבון את העלות מינימאלי מגוון של מזוןשנמכר בכל רחבי העולם , כגון פסטה, פיצה, וכו 'וכו'

למשל, עלות ממוצעת

פיצה רגיל באיטליה חוף הוצאות כיס , קמח כלומר , שמרים, מים , שמן , עגבנייה, מוצרלה, וכו ', וכו' היא לא באיכות גבוהה, אך באיכות לא רעה ( בלי לשלם את שכר הדירה, חשמל, מסים , וכו ' , וכו') ברוב סנט 0.80 / 0.90 .... אם אתה מוכר 3.5 / 4 אירו אינו נראה כמומחיר יקר .... או מעט מדי .... זה לוקחסימון של 400% אני מכרתי אותו ........ אולי 200/300 ליום .......

ואנחנו יודעים / רוצים לעשות את כל זה .... איטלקי עם נגיעות של מקורי, או אם אתה רוצה ....

אנחנו, למשל

באופן כללי, אנחנו רואים את זה כאן בברצלונה החוף דייזי 1 6/8 ..... € עד € 11 ..... לנו זה נראהבאמת spopositato עלות ....ואז אתה צריך לראות איך עושה את זה . .... אנחנו נולדיםוחיים באיטליה ואנחנו באמת יודעים את הטכניקות שונות לבישול מזון במיטבו, כלומר,בכל לבוהאור, במיוחד זה של המטבח שלנו .... כלומר הפסטה , פיצה, בשר, דגים , ירקות , וכו ' , וכו'

סופו של דבר , אנחנו רוצים להרוויח על הכמות / איכות סחורה שנמכרה, עם איכות / מחיר טוב

בשביל זה , אנחנו

מסעדות / ברים / פיצריות , וכו ' , וכו' בברצלונה וניהול בכל רחביהמחוז , אולי בהשתתפותם של הבעלים שלמסעדה / או מקומי , או אפילו שיש לו מסעדה מצוינת ,והייתי רוצה mettergli גםפרק המוקדשלמטבח / איטלקי חידושים קלאסי בינלאומיים (על פי בקשה )

אדם סביר .... שבו רבים יכולים להרשות לעצמו לאכול בחוץ כל דבר (או כמעט ) , ובכך צובר את כל האיכות / כמות

ואנחנו לא לבד ..... באיטליה ובעולם

לפרסם עלונים שונים הפועלים בפאלרמו עם מחירי מזון , הם חלקלקחת סטריים, אין מסעדות , אבל לוקחים בחשבון את כל העלויות שאינם גבוהות באופן כללי באיטליה , אנחנו יכולים לעשות כמעט את אותם מחירים כולליםשירות של מסעדה , כלומר, על חשבונו שלהמלצר, סיאט , סכו"ם ניקוי, וכו 'וכו'

חוץ מלצטטאגדיתוידועה בעיר פלרמו מקומית .....

Ninu ballerinu u ........

הוא מוכר בשירות עצמי ,שתוכל לקחת את כל הענייןולך לשבת ולאכול .....

את הבצק , הן בכל מכירה , כמה עשרות ...

2 , אני חוזר 2 €

.................................................
" שני ", כלומר,מנה של בשר , ירקות, דגים , וכו ', וכו', כמה עשרות ....

3 , אני חוזר 3 €

.................................................. ...

בחירה בין10 ויותר פיצהלאחרת , על פי בקשה לתת לגורם אחר בטעמים שונים ( 4 גבינות, קפריזית, calzone , וכו ' , וכו' ) כל שנעשה עםהשיטה נכונה האיטלקית, בצק עקיף כלומר ..... עיכול גבוה

3 , אני חוזר 3 €

.................................................. ....

חציעוף על הגריל

3,20 € 3.20 חוזרים עם 2 תוספות מאוד שפע

.................................................. ..........

כל הקפה האיטלקי , אספרסו

50 , אני חוזר 50 סנט

.................................................. .....

גם עושה דברים שרק מעטים יודעים הם מחוץ לפלרמו ( מאכלים מקומיים טיפוסיים ) .... לא מסיציליה או באיטליה ... שלהלחם עם הטחול , חתיכות של מתקן צלייה , לביבות לחם וקציצות , sfinciuni , וכו ' , וכו'

ועוד במחירים נמוך ואיכותשלא ייאמן ....וטוב / מצויןוהשפע

..........................................

הוא משוגע לגמרי ...... באמת עושה יותר ממחירים נמוכים .... יש בכל יום אלפי רבים של לקוחות ... ואני ביניהם .... ויש לו 29 עובדים ...

כמה פעמים שם הולכתהאיטלקית וזר בטלוויזיה לראיון ......... כדי לראות מה היא עושה ...ומה שהוא מוכר ...

זכה בסופו של דברבמירוץ,באתגר בטלוויזיה האיטלקית , איטליה 2

אוכל טוב הוא יקר ....... לא תמיד צריך לדעת איך לתפעל אותו במיומנות ולהסתפקבתשואה הוגנת

אנחנו לא רוצים לעשות את זה .......

שלום


נ.ב. אני מציין ) כי

בכל המסעדות האיטלקיות באיטליהובמיוחדבשאר העולם , אנו מכינים0, ....

בישול איטלקי / אזורי / מחוזי / עירוני / מקומי / וכו 'וכו'

ישנן עשרות אלפי מנות , טובים ומעל לכל מהיר וקל להכנה וחסכוני ....

שאף אחד לא מכין עוד ... (. מנות כדין נחשבות עני, אבל טעימות ... ) ובכלל את בתיהם של האיטלקים

הקלד את הבשר מבושל, רוטב בשר , מעיים , כדורי בשר, כבד, לב, ארנב , עז, וכו ', וכו' עשו 100,000 ויותר דרכים בחלקים שונים של איטליה


אנחנו גם רוצים להשיג, ולא רק את טעמם של אלה שאבדו במשך זמן רב מדי ,ושהעולם המודרני סרב שלא בצדק




Nessun commento:

Posta un commento